Protectie la inghet - topirea ghetii sia zapezii pe zone exterioare si in jgheaburi si burlane

Sistemul NEXANS de protectie la inghet pentru jgheaburi, burlane, dolii si acoperis impiedica formarea turturilor si a inghetarii apei in interiorul jgheaburilor si burlanelor fenomene care pot produce pagube ca avarierea automobilelor parcate linga imobile sau ranirea trecatorilor cat si deteriorarea fatadelor cladirilor si acoperisurilor datorita dislocarii unor tronsoane din sistemul de jgheaburi si burlane al cladirii.

Datorita tehnologiei de detectie inteligenta a conditiilor de formare a ghetii, prin colectarea informatiilor de temperatura si umiditate de la nivelul senzorului aferent termostatului, sistemul Nexans de topire a ghetii si zapezii in jgheaburi si burlane functioneaza complet automat nemaifiind necesara pornirea si respectiv oprirea manuala a acestuia in functie de conditiile climatice.

Cablul este instalat intr-o bucla continua in jgheaburi si burlane si fixat cu ajutorul elementelor de fixare. Pentru controlul aplicatiei se va folosi un termostat cu senzor exterior amplasat in partea de nord a cladirii.

Avantajele sistemuluielectric de protectie la inghet pentru jgheaburi si burlane.

- impiedica formarea depunerilor de gheata (turturi, dopuri de gheata, etc) de pe sistemele de colectare a apei si acoperisuri.

- elimina efectele destructive asupra cladirilor ce rezulta din inghet si topirea depunerilor de gheata de pe sistemele de colectare a apei si acoperisuri.

- elimina costurile de intretinere si reparatiile de peste iarna ale sistemelor de colectare a apei si a acoperisurilor.

- fiabilitate 100% - sistemul nu necesita intretinere sau consumabile.

- garantie de 10 ani la rezistentele incalzitoare

Covorase ptr. interior
Milimat este ideal pentru renovarea podelelor reci existente si pentru zonele umede. Cablul - plasa conţine un cablu dublu conductor ataşat de o plasa din fibra de sticla subţire. detalii
Covorase ptr. exterior
SNOWMAT este ideal pentru instalarea rapida pentru topirea zăpezii si a gheţii din zone exterioare, cum ar fii străzile, curţile, etc. Poate fii instalat in asfalturi fierbinţi, pavaj sau nisip. Conţine doua cabluri conductoare gemene ataşate la o plasa subţire de fibra de sticla. detalii
Sisteme modulare LK
Sistemul LK Sina cu clips 12 este proiectat pentru conducta LK de 12 mm si este adesea folosit pentru reamenajarea spatiilor mici, in bai, inaltimea sistemului incepand cu 25mm.detalii